De stemming mondt uit tot een ruzie tussen José en René

De stemming mondt uit tot een ruzie tussen José en René

José en René hebben allebei stemmen aan elkaar gegeven. De twee hebben laatste tijd enorm veel conflicten met elkaar gehad en de stemming brengt deze conflicten weer naar boven. Bij de bar komen ze elkaar tegen en José besluit de confrontatie aan te gaan. Je lijkt op Judas, je bent een Judas en je geeft ook nog eens een Judaskus begint ze. René antwoordt dat ze kwalijke dingen zegt, terwijl hij haar nooit heeft laten zitten. Maar volgens José heeft René haar welgeteld vier keer laten zitten. De reden dat hij dit zelf niet zo ziet, komt volgens haar doordat hij twee verschillende kanten heeft. Jij projecteert, wat je zegt ben je lekker zelf reageert René. Ga lekker naar huis morgen, doe het voor jezelf voegt hij er met een snauw aan toe. José gaat er weer recht tegen in, waarna René boos naar buiten gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. chagija at 13:22

    Jose ik snap je het is inderdaad gemeen zoals er gehandeld word maar ja je was soms ook geen aardig persoon En een tip ; met rene word je nooit gelukkig die houd alleen van zichzelf en praat nooit eerlijk, dus daar heb je niets aan nu niet en in de toekomst niet word je alleen moe en nog eens moe van. Het is een groot klein kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *