Mehmet en Billy proberen in te schatten wie er morgen naar huis wordt gestuurd

Mehmet en Billy proberen in te schatten wie er morgen naar huis wordt gestuurd

Na het verdelen van de stemmen trekken Billy en Mehmet zich terug in het penthouse. Op een briefje schrijft Billy wie er op wie gestemd heeft. Aan de ene kant best gunstig dat ik nu de stemmen heb gekregen merkt Billy op. Volgens haar gaat Cemal bijvoorbeeld niet vaak twee keer op dezelfde persoon. Dit zou betekenen dat volgende week geen drie stemmen van Cemal hoeft te verwachten. Van Beau kan ik hem wel nog een keer verwachten gaat ze verder. En Baldr vraagt Mehmet. Ook daar maakt Billy zich geen zorgen over. Grote kans dat hij naar huis gaat voegt ze eraan toe. Volgens het lijstje van Billy hebben er vijf mensen op José gestemd en vijf op Baldr. Dat betekent dat we van tien mensen nog niet weten wat ze morgen gaan doen. Een voor een gaan Billy en Mehmet vervolgens in gedachte deze tien bewoners langs om in te schatten wie ze naar huis zullen sturen. Uiteindelijk komen de twee tot de conclusie dat Baldr en José op een gelijk spel uitkomen. Het hangt af van wat Bas gaat doen denkt Billy hardop na. De twee praten nog lang door over morgen maar komen tot de conclusie dat ze moeten afwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 00:03

    Billy gaat op Baldr stemmen morgen omdat ze bang is gewoon dat ze weer 3 stemmen volgende week krijgt van hem , en ze wilt ook dat Mehmet op hem gaat stemmen, hij moet op passen voor haar straks gaat ze op hem stemmen zo vals is ze gewoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *