Billy haalt verhaal bij Cemal, ze snapt niet waarom ze stemmen van hem heeft gehad

Billy haalt verhaal bij Cemal, ze snapt niet waarom ze stemmen van hem heeft gehad

Billy heeft drie stemmen van Cemal gekregen met de boodschap dat geld nooit boven vriendschap mag staan. Ook vermeldde Cemal erbij dat vriendschap niet te koop is. Billy kan deze opmerkingen niet plaatsen en besluit verhaal te halen bij Cemal.  Cemal legt maar al te graag uit waarom hij op Billy heeft gestemd en wat hij met zijn opmerkingen bedoelde. Je maakt je keuzes puur om te winnen. De vrijstelling voor Madilia, je eigen naam in het kistje en ga zo maar door gaat hij verder. Ik vind dat raar, aangezien je zo’n goede vriendin hebt hier voegt hij eraan toe. Volgens Cemal is het duidelijk dat Billy haar vriendschap met Romy zou opgeven voor de winst en dat zit hem niet lekker. Billy legt op haar beurt uit dat ze heel graag wil winnen maar dat haar vriendschap met Romy haar ook heel veel waard is. Waarom denk je dat ik de laatste tijd zoveel moeite voor Romy doe? gaat ze verder. Cemal vindt juist dat dit bewijst dat Billy weet dat ze fout zat. Billy ziet dit anders. Ik heb niks te bewijzen benadrukt ze. De twee belanden in een lang gesprek waarbij Billy aangeeft dat ze al heeft geboet voor haar foute keuzes. Dus dit voelde echt als een trap na merkt Billy op. Romy is belangrijk voor mij, maar de winst ook benadrukt ze nogmaals. Cemal blijft echter bij zijn mening en denkt niet anders over Billy na dit gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *