Baldr heeft er vrede mee als hij naar huis gestuurd wordt

Baldr heeft er vrede mee als hij naar huis gestuurd wordt

Baldr en de tweeling speculeren over de nominaties, aangezien Baldr de kans heeft morgen te moeten vertrekken. Demi en Fay willen weten hoe hij zich hierbij voelt. Wat denk je Baldr vraagt Fay nieuwsgierig aan hem maar hij lijkt hier geen antwoord op te hebben. Op dit moment voel ik heel weinig  reageert Baldr. En vertelt dat hij de nominaties het liefst positief bekijkt en het fijn zal vinden zijn gezin weer te zien. Demi waarschuwt hem dit niet te hard te zeggen, omdat andere bewoners hem dan juist naar huis gaan sturen. Ik vind het niet meer erg om naar huis te gaan, ik ben er nu klaar voor zegt hij daarna toch nog tegen de tweeling. Volgens Demi en Fay zit Baldr al teveel met zijn hoofd bij huis. Baldr verklaart dit, omdat hij al dacht dat hij genomineerd zou worden. Zal Baldr morgen naar huis worden gestemd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *