De tweeling spreekt Ivan aan op de eerdere stemming

De tweeling spreekt Ivan aan op de eerdere stemming

Vandaag zijn er nominaties geweest en daarbij verdeelde Ivan zijn stemmen over drie bewoners. Namelijk Demi, Fay en Chipp. Alle drie zijn zij niet genomineerd maar toch zit het Demi en Fay niet lekker. Hij zegt in zijn speech dat wij niet goed voor de groep zijn begint Fay tegen Demi. Terwijl wij heel veel voor de groep doen voegt ze eraan toe. Demi is het helemaal met haar eens en samen besluiten zij daarom naar Ivan toe te gaan om hem hierop aan te spreken. Ivan legt uit dat de groep het best functioneert als zij samenwerken als groep. Als iedereen zich inzet, krijg je goeie resultaten. Ik wil dat alles wat we doen, samen doen gaat hij verder. Maar Fay neemt hier geen genoegen mee. Vindt je dan dat wij dat niet doen? En legt uit dat zij niet het idee heeft dat zij niet bij de groep hoort. Ivan blijft bij zijn standpunt maar geeft aan te letten op de drieling, die hun steentje bijdraagt aan de samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *