De tweeling waarschuwt Romy dat ze niet te naïef moet zijn

De tweeling waarschuwt Romy dat ze niet te naïef moet zijn

De finale van Utopia is begonnen en dit betekent dat iedereen op zijn hoede is. Demi en Fay willen Romy dan ook graag waarschuwen voor de andere bewoners en spreken haar daarom aan. Je moet echt uitkijken wie je vertrouwt zegt Fay tegen Romy. De tweeling probeert haar vervolgens over te halen weinig te zeggen tegen anderen, om zichzelf te beschermen. Romy snapt hen en legt uit dat ze al weinig bespreekt. Je kan niemand vertrouwen benadrukt Demi. Romy probeert het advies op te volgen en bedankt haar mede bewoners met een knuffel. Romy is Romy en die is naïef vertelt Fay aan Demi wanneer Romy weg is. De twee hebben besloten niet te vertellen op wie zij moet stemmen. Zal Romy het advies opvolgen van de tweeling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Bep at 10:07

    Laat Romy nu nuchter blijven en met haar vriend het bespreekbaar maken.
    Echt niemand is te vertrouwen .
    Ook de drieling niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *