De bewoners houden een afscheidsfeestje voor José en Baldr

De bewoners houden een afscheidsfeestje voor José en Baldr

Bas en Chipp komen met het idee om dilemma’s voor te leggen aan de bewoners, tijdens het afscheidsfeest van Josè en Baldr. Samen met een drankje gaan de bewoners aan de bar zitten en legt Bas dilemma’s voor. Op wie zouden jullie stemmen de volgende ronde? is Bas zijn eerste vraag aan de rest van de groep. Josè antwoord lacherig dat zij de drieling eruit zal stemmen. Baldr geeft serieus antwoord en vertelt dat hij nogmaals Billy eruit zal stemmen. Bas gaat hierna door naar het volgende dilemma en vraagt zich af van wie Baldr niet had verwacht dat hij stemmen zou krijgen. Baldr geeft aan dat het hem verbaasde dat Linda en Madilia hem stemmen gaven. Met wie wil je de finale bereiken? gaat Bas verder met vragen. Baldr geeft aan de finale te willen bereiken met Ivan, Beau en Bas. Josè wil graag de finale halen met Linda, Madilia en Cemal. Bas gaat nog even verder met vragen stellen, totdat zij er genoeg van hebben en stoppen met de dilemma’s. Wat later realiseert Baldr zich dat hij mogelijk Utopia moet verlaten en wil daarom vroeg gaan slapen. Hij is zich bewust dat dit nog wel eens zijn laatste nacht kan zijn en gaat daarom iedereen langs om welterusten te wensen. Romy, Cemal, Bas en Beau lopen met hem mee naar de cordwood. Nadat hij nog een heeft gesproken met de bewoners gaat hij in bed liggen en valt hij in slaap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Willeke at 13:07

    Vind het niet zo netjes van Bas om iedereen uit te horen.
    Kun je donder op zeggen dat hij zelf daar geen antwoord op geeft.
    Al heb ik Bas hoog zitten, toch zie ik zijn fouten wel.
    Voor mij mag BEAU WINNEN of CEMAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *