Bas denkt dat het veiliger is om Baldr in Utopia te houden

Bas denkt dat het veiliger is om Baldr in Utopia te houden

Gisteren kregen de bewoners te horen wat de betekenis was van de aftellende klok, de grote finale is officieel begonnen. Vanaf nu vindt er elke maandag een nominatieronde plaats en elke dinsdag zal er een bewoners Utopia verlaten. Baldr en José zijn gisteren genomineerd, wie zal als eerste de mini samenleving moeten gaan verlaten? Deze eerste exit houdt de bewoners flink bezig. Zo ook Bas en Cemal die dit al vroeg bespreken met elkaar. Cemal vindt dat Baldr, afgezien van zijn huwelijk, niet veel heeft gedaan de afgelopen tijd. Ik vind het lastig voegt Cemal eraan toe. Weet jij het al vraagt hij. Ook Bas laat weten dat hij ontzettend twijfelt. Op basis van de stemronde van gisteren, vindt hij het safer om Baldr erin te houden. Die stemt net als jij op Billy gaat hij verder. Toch blijft het een lastige keuze voor hem, want hij weet ook dat José het niet meer naar haar zin heeft in Utopia. Op wie ze daadwerkelijk zullen stemmen, zullen we straks zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 13:51

    Gewoon José de uit dan krijgt billy volgende week de meeste stemmen hoppa de uit ook met haar volgende week..lekker hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *