Demi en Fay willen dat Romy gewoon haar eigen keuzes maakt in het spel Utopia

Demi en Fay willen dat Romy gewoon haar eigen keuzes maakt in het spel Utopia

Afgelopen avond hebben Demi en Fay Romy gewaarschuwd voor bewoners die niet te vertrouwen zijn. Romy nam dit advies van de tweeling aan en luisterde aandachtig. Demi en Fay bedenken zich nu dat zij misschien teveel invloed hebben op Romy en willen hiervoor hun excuus aanbieden. We willen niemand negatief neerzetten benadrukt Fay tegenover Romy. Romy geeft aan dat zij het advies van de tweeling lief vond maar er niet te zwaar aan weegt. Want wie kan je hier nog wel vertrouwen voegt ze eraan toe. Demi en Fay willen dat Romy het gesprek tussen hen vergeet en gewoon haar eigen keuzes maakt in het spel, zonder invloed van de hen. Zal Romy hier rekening mee houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *