Volgens Linda wordt het vandaag een erg spannende eliminatie

Volgens Linda wordt het vandaag een erg spannende eliminatie

De klok staat op nul en de bewoners weten inmiddels wat er de komende tijd gaat gebeuren. Gisteren is er gestemd en Baldr en José zijn de genomineerden en zitten in de gevarenzone. Een van hen zal Utopia vandaag moeten gaan verlaten. De afgelopen 24 uur is er veel gesproken en nagedacht over de keuze. Ook Linda en Madilia spreken hierover met elkaar. Ik heb even zitten rekenen begint Linda. Ik denk dat het heel krap wordt. Ik denk dat het 6 tegen 7 wordt voegt ze eraan toe. Madilia haar gevoel is dat José grote kans maakt om te blijven. Het ligt eraan wat Cemal doet gaat Linda verder. Volgens haar wordt het een onwijs spannende eerste eliminatie met misschien maar een verschil van één stem. De dames zijn erg benieuwd hoe er gestemd gaat worden straks.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 13:58

    Doei José. ..je kan beter gaan ..want jij zal nooit op Billy stemmen. .Baldr wel dus die moet blijven dan kunnen eindelijk afscheid nemen volgende week van Billy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *