René is klaar met Linda en José volgens hem zijn het slangen

René is klaar met Linda en José volgens hem zijn het slangen

René en Chipp bespreken de stemmingen van gisteren en hierbij geeft René duidelijk zijn mening over Linda en José. René vertelt dat hij een tijd geleden op de vide was en Linda over hem hoorde roddelen. Het is echt een roddeltante, het is een slang voegt hij eraan toe. En dat heb ik ook bij José, dat vind ik echt een slang gaat René verder. Ik heb al dertig scheldwoorden naar mijn hoofd gekregen, het is echt niet tof raast hij verder. Chipp luistert aandachtig naar René. En René legt verder uit dat hij met iedereen weleens een conflict heeft maar dat het met José echt niet meer goed komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *