Cemal heeft het erg moeilijk met de naderende eliminatie

Cemal heeft het erg moeilijk met de naderende eliminatie

De eliminatie gaat bijna van start en Cemal twijfelt nog heel erg op wie hij gaat stemmen. Dit laat hij aan Demi en Fay ook weten. Fay is heel benieuwd naar zijn keuze. Ik ben wel van het harde werken en daar is José natuurlijk ook van laat hij de twee  weten. Dus het is heel moeilijk om een keuze te maken benadrukt hij. Cemal heeft het er zichtbaar moeilijk mee. Hij heeft met beiden een goede band opgebouwd. Uiteindelijk moet je toch iemand kwetsen vervolgd hij. En vraagt aan Fay wie zij het meest waardevol vindt voor Utopia. Iemand die wil zingen of iemand die geld verdient? Fay geeft hier op haar beurt geen duidelijk antwoord op. Wel adviseert ze hem om dichtbij zichzelf te blijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *