Stemt Cemal José weg tijdens de eliminatie?

Stemt Cemal José weg tijdens de eliminatie?

Cemal kan zowel met José als met Baldr goed opschieten en vindt het daarom moeilijk om te kiezen tussen deze twee. Toch heeft hij een duidelijke mening over José en bespreekt deze met Madilia tijdens een rondje hardlopen over het Utopia terrein. José heeft de laatste drie maanden veel energie uit mijn lichaam gezopen en ik krijg er zo weinig voor terug begint Cemal tegen Madilia. Madilia is het met Cemal eens maar verdedigd José door aan te geven dat zij veel geld in het laatje brengt. We hebben twee uiterste op de bank benadrukt ze. Doelend op het geld wat zij binnen brengen. Toch lijkt Cemal niet te worden overtuigd door Madilia. Het enigste wat je terug krijgt is af en toe een snauw en een sneer eindigt hij. Zal Cemal zijn keuze hebben gemaakt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *