Billy is niet blij met de stemmen van Beau

Billy is niet blij met de stemmen van Beau

Billy heeft drie stemmen van Beau gekregen maar heeft dit nog niet uitgesproken met haar. Linda geeft aan klaar te zijn met Beau en bespreekt dit met Billy. Ze heeft veel te vroeg tactisch gestemd zegt Billy geïrriteerd tegen Linda, die het volledig met haar eens is.  Linda denkt dat Beau het niet lang volhoudt. Die gaat snel hoor, geloof mij maar voegt ze eraan toe. Linda en Billy denken verder dat Beau niet goed heeft nagedacht over haar tactische keuze. En dat is zo dom. Ook wil Billy dat Baldr snel weggaat dit omdat hij op haar heeft gestemd. Zal Billy het uiteindelijk nog uitspreken met Beau?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *