Ivan heeft veel moeite met de naderende eliminatie ronde

Ivan heeft veel moeite met de naderende eliminatie ronde

De spanning stijgt, de eliminatieronde gaat bijna van start. Ivan besluit even bij Baldr te kijken hoe hij zich voelt. Ja, wat denk je? Ik voel me k*t  zegt Baldr lachend. Heb je er vertrouwen in? vraagt Ivan voorzichtig. Baldr geeft aan dat hij zijn kansen 50/50 inziet. Hij houdt er al een beetje rekening mee dat hij zal vertrekken, zo zal de klap minder hard aankomen. Ivan vindt het aankomende eliminatie moment echt moeilijk geeft hij aan. Qua team voldoet Baldr meer aan zijn eisen maar als er puur gekeken wordt naar ondernemen en geld verdienen, is dat José. Het maakt niet uit wie je kiest. Jij kwam hier met een doel, daar moet je voor gaan adviseert Baldr hem. Hij zou het Ivan niet kwalijk nemen als zijn keuze naar José gaat. Na deze woorden sluiten de twee hun gesprek af met een high five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *