Bas en Romy bespreken een tactiek om zover mogelijk in het spel Utopia te komen

Bas en Romy bespreken een tactiek om zover mogelijk in het spel Utopia te komen

Gisteren zijn nominaties geweest en daarbij zijn Baldr en José genomineerd, één van hen gaat dus naar huis. Er is aan de bewoners medegedeeld dat er voortaan elke week een bewoner moet vertrekken en daarom proberen Romy en Bas een plan te bedenken om zover mogelijk in het spel te komen. De vide is gewoon een groot web probeert Bas uit te leggen terwijl hij zijn aantekeningen erbij pakt. Bas laat zijn aantekeningen zien aan Romy en bespreekt dat er groepjes zijn die elkaar steunen. Romy is het eens met de groepjes maar bij welk groepje pas ik dan vraagt zij zich hardop af. De twee bespreken hun tactiek en bedenken hoe zij in de finale kunnen komen. Bas bespreekt met Romy dat zij goed moet bedenken op wie zij gaat stemmen vandaag, omdat het vide web wellicht tegen haar kan gaan werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *