Romy probeert Cemal over te halen om ook tactisch te stemmen

Romy probeert Cemal over te halen om ook tactisch te stemmen

Bas heeft Romy aanbevolen tactisch te stemmen, zodat de groepjes uit elkaar vallen en de kans groter wordt dat zij winnen. Romy wil samen met Cemal, Bas en Beau de finale van Utopia halen en daarom ziet zij dit wel zitten. Ondanks Romy aangeeft het spel niet tactisch te willen spelen, overlegt zij dit toch met Cemal, om hem ook over te halen tactisch te stemmen. Romy lokt Cemal naar de caravan waar zij begint met haar verhaal. Ik gun het vier mensen het meest benadrukt ze. En legt uit dat de vide een groepje is en zij hiervoor op moeten passen. We moeten niet zichtbaar een groepje zijn voegt ze er verder aan toe. Cemal lijkt te luisteren maar geeft aan dat hij dit nog moet bekijken. Zal Cemal naar haar luisteren en tactisch stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Jules at 18:41

      Je hebt gelijk!!! Maar Romy kan niet zover denken, ik zou het geweldig vinden als zij of Beau zouden winnen. Deze 2 gunnen het elkaar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *