Mehmet is al bezig met de volgende nominatieronde

Mehmet is al bezig met de volgende nominatieronde

Mehmet zit al met zijn hoofd bij de volgende nominatieronde vertelt hij aan Billy. Hij gaat zijn stemmen waarschijnlijk verdelen over twee personen. Billy heeft een groot vermoeden wie kans maken op Mehmet zijn stemmen. Maar dat houd ik nog even voor me maar denk wel dat het vrouwen zijn voegt ze eraan toe. Mehmet antwoordt dat ze er waarschijnlijk naast zit. Ik wil iets gaan proberen, ik wil iemand uit de tent gaan lokken voegt hij eraan toe. Billy vindt de keuze voor volgende week erg lastig en geeft aan hier graag met Mehmet over te willen praten de komende dagen. Ik moet echt tactisch gaan kijken. Ik zie vaak dingen over het hoofd, dus wil graag je advies hierover gaat ze verder. Mehmet geeft op zijn beurt aan hier graag met haar over te willen sparren, zeker nu er zoveel gaande is in de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *