Linda maakt Madilia duidelijk dat ze niet op het vide feest zit te wachten

Linda maakt Madilia duidelijk dat ze niet op het vide feest zit te wachten

Linda besluit uiteindelijk om het gesprek met Madilia aan te gaan. Ze wil Madilia duidelijk maken dat ze geen zin heeft in het feestje. Vind je het niet leuk dat we een feestje organiseren? vraagt Madilia aan Linda. Zuchtend loopt Linda weg, gevolgd door Madilia. Ik heb er gewoon geen zin in snauwt Linda. Madilia begrijpt niks van haar maar dit vindt Linda juist weer raar. Ze verwacht van Madilia dat ze wel kan inschatten waar ze wel of geen zin in heeft. Madilia had volgens Linda dan ook moeten weten dat ze geen zin heeft om gezellig te doen met alle bewoners. Maar we kunnen niemand buitensluiten reageert Madilia zachtjes. Het valt me tegen dat uitgerekend jij dit doet, want jij weet hoe ik tegenover dit soort dingen sta merkt Linda vervolgens op. Ik vind het gewoon jammer gaat ze verder. Dan hebben we geen feestje snauwt Madilia terug waarna ze wegloopt en Linda en Romy achter zich laat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *