Romy en Madilia organiseren een groot vide feest

Romy en Madilia organiseren een groot vide feest

Romy en Madilia willen Linda graag in het zonnetje zetten. Daarom hebben de twee bedacht om samen met een aantal mensen een gezellige vide avond te organiseren, met lekkere hapjes en gezelligheid. Dit kleine idee is inmiddels uitgegroeid tot een groot feestje. Omdat Madilia en Romy vinden dat ze niemand kunnen buitensluiten is iedereen welkom. Aan het einde van de middag delen Romy en Madilia hun zelfgemaakte uitnodigingen uit. Ze gaan alle bewoners langs om deze uitnodiging persoonlijk te overhandigen. Er is vide op de feestje roepen ze enthousiast door de loods. Deze bijzondere naam belooft wat voor een bijzondere avond. Het wordt spectaculair benadrukt Romy. Als alle uitnodigen zijn uitgedeeld gaan Romy en Madilia verder met de voorbereidingen voor het feest. Terwijl ze sushi bestellen vragen ze zich af wie er allemaal zullen komen. Een ding is zeker, de twee dames hebben er zin in!

Linda heeft er alleen iets minder zin in. Ze besluit dit met Mehmet te bespreken. Linda zegt dat ze helemaal geen zin heeft om met alle bewoners gezellig te zitten doen, terwijl er onderling veel speelt. Mehmet begrijpt haar. Maar nu ben ik weer de negatieveling zucht Linda verder. Mehmet adviseert haar om haar gevoel omtrent dit feestje uit te spreken naar Madilia. Ik wil gewoon een chille avond sluit Linda af. En snapt dan ook niet dat uitgerekend haar vriendin dit niet doorheeft en een feestje organiseert waar ze helemaal geen zin in heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *