Madilia haar onderbuikgevoel zegt dat ze grote kans maakt om genomineerd te worden

Madilia haar onderbuikgevoel zegt dat ze grote kans maakt om genomineerd te worden

Na het weekend staat er weer een nieuwe nominatieronde op het programma. Dit brengt de nodige spanning met zich mee en vooral Madilia heeft het hier moeilijk mee. Romy ziet dat er wat met haar aan de hand is en na een paar keer doorvragen vertelt Madilia dat ze zich niet zo goed voelt. Het is gewoon een gevoel zucht ze.  Romy bekommert zich meteen om haar, terwijl Madilia verder  vertelt. De spanningen omtrent de nominaties vallen haar zwaar en ze is dan ook bang om genomineerd te worden. Daar hoef je echt niet bang voor te zijn probeert Romy haar gerust te stellen. En als het zo is, dan is het zo gaat ze verder. Madilia kan niet goed onder woorden brengen waarom ze denkt dat ze genomineerd wordt. Het is gewoon een onderbuikgevoel gaat ze verder. Als Romy haar vervolgens een knuffel geeft kan Madilia haar tranen niet meer bedwingen. Het is de spanning snikt ze waarna de twee nog een tijdje door praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *