Billy en Romy vinden dat de groep zich moet beseffen dat er hard gewerkt moet worden

Billy en Romy vinden dat de groep zich moet beseffen dat er hard gewerkt moet worden

Ondanks het feit dat het weekend is, zijn de bewoners al de hele dag in de weer. Linda, Billy en Romy staan in Le luifel als Romy haar frustratie uit. Volgens haar is niet iedereen namelijk even hard aan het werk. Ze ziet dat een aantal mede bewoners buiten in de zon zitten. Ik kan niet begrijpen dat je uren in de zon gaat chillen laat ze met een zucht weten. Billy knikt en laat weten dat het haar ook al was opgevallen dat een groepje mede bewoners niets aan het doen is. We zijn al met drie man minder benadrukt ze. En vindt dan ook dat de hele groep moet beseffen dat de groep kleiner wordt en alle handjes nodig zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 16:58

    Dit is lachen, ze zit zelf altijd in de zon. Staat nu een keer patat te bakken, verder doet ze nooit iets. mij een raadsel waar zij geld mee verdient. En maar roddelen daar, Linda erbij, nou dan weten we het wel, geheid roddelen.

  2. Heidy at 16:41

    Eindelijk doet Billy eens een keertje wat, die doet ook helemaal niets meer in Utopia, hoe zij haar geld verdient is mij een raadsel. Linda doet het enige waar ze geloof ik voor naar Utopia is gekomen buiten het roddelen dan. Ik dacht dat zij iets met een Foodcar wilde gaan doen? Hoe vaak zitten zij zelf niet buiten te niksen als anderen bezig zijn? Zij zitten dan te roddelen. Ik hoop zo dat a.s. maandag een van deze vrouwen, inclusief Madilia, genomineerd zullen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *