Baldr uit zijn frustraties bij Beau over roddelende en neppe Billy, Mehmet en Linda

Baldr uit zijn frustraties bij Beau over roddelende en neppe Billy, Mehmet en Linda

Na het gesprek met Madilia, praat Baldr zijn mede bewoner Beau bij. Hij vindt het jammer dat er achter zijn rug om over hem is gesproken. Vooral van Madilia had hij het niet verwacht. Volgens hem vormt zij samen met Billy, Linda en Mehmet de groep die roddelt. Ik heb nul respect voor ze legt Baldr verder uit. En laat weten dat hij doorheeft dat ze zich nep gedragen tegenover hem. Ze zijn f*cking bang om eruit gestemd te worden gaat hij verder. Beau weet op haar beurt hoe hij zich voelt, want ook zij kwam er laatst achter dat er achter haar rug om over haar was gepraat. De twee praten door over roddelen in Utopia en wat wel en wat niet door de beugel kan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *