Demi, Fay en Beau bespreken de steeds moeilijk wordende nominaties

Demi, Fay en Beau bespreken de steeds moeilijk wordende nominaties

Overmorgen is het weer zover en zullen de bewoners weer moeten stemmen voor de nominatieronde. Demi, Fay en Beau zitten buiten in het zonnetje als ze over de nominaties speculeren. Alle drie zijn ze gespannen en erg benieuwd wie er onder de genomineerden valt en dus in de gevarenzone terecht zal komen. Ik denk dat iedereen vanuit z’n gevoel gaat stemmen laat Beau weten. De dames zijn het erover eens dat het steeds moeilijker wordt om te stemmen, omdat de groep kleiner wordt. Fay laat met een zucht weten dat ze niet meer zo goed weet waar ze haar stemmen op moet baseren. We gaan het zien sluit Demi af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *