Billy, Linda en Romy bespreken de goede samenwerking van Ivan en Cemal

Billy, Linda en Romy bespreken de goede samenwerking van Ivan en Cemal

Als Billy, Linda en Romy in de luifel staan, praten ze over Cemal en Ivan. Alle drie zijn ze erover eens dat de mannen een goed team vormen. Die kunnen goed met elkaar samenwerken merkt Billy op. Romy is het hier helemaal mee eens. Ook vindt ze het fijn dat Ivan haar vriend Cemal altijd lijkt te steunen. Ze merkt namelijk op dat er vaak lacherig wordt gedaan als Cemal iets aan het vertellen is. Maar Ivan lacht niet volgens Romy, hij laat Cemal rustig uitpraten en moedigt hem aan om verder te praten, ondanks de reactie van de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *