Cemal wil de liefde verklaren aan Romy omdat ze twee jaar samen zijn

Cemal wil de liefde verklaren aan Romy omdat ze twee jaar samen zijn

Rienk en Cemal paten over de liefde. Cemal vertelt dat het morgen twee jaar geleden is dat hij en Romy hun eerste romantische avond hadden. Maar het was ook de eerste keer dat mijn gevoel erbij kwam spelen. Dat ik dacht dit is het voegt hij eraan toe.En legt daarna uit dat hij en Romy sinds het begin meteen een klik hadden en op één lijn lagen. Rienk is onder de indruk van deze informatie. Aangezien het morgen dus een speciale dag is voor het stel, heeft Cemal iets speciaals voor Romy in gedachten. Morgen zal hij in de middag op het dakterras gaan staan. Dan ga ik de liefde verklaren aan Romy gaat hij verder. En ratelt vervolgens nog even door hoe gek hij op Romy is, als hij opmerkt dat Rienk tranen in zijn ogen krijgt. Natuurlijk word ik hier emotioneel van eindigt Rienk met een grote lach op zijn gezicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *