Baldr kan de waarschuwingen rondom de bewoners van de vide maar niet loslaten

Baldr kan de waarschuwingen rondom de bewoners van de vide maar niet loslaten

Baldr zit nog steeds heel erg met het moment dat zijn vrouw Anna aan het hek kwam. Zij liet toen wat dingen los over enkele bewoners, voornamelijk over Billy, Linda en Madilia. Dit heeft hem erg geraakt. Op deze nieuwe dag loopt hij samen met Madilia buiten en vertelt waar hij mee zit. Ik zit nog steeds met dinsdag in mijn hoofd begint hij. En voegt eraan toe dat het niet de eerste keer is dat hij voor de vide wordt gewaarschuwd. Ook Johan, Senna en Jacco waarschuwden hem al maar dit nam hij altijd met een korreltje zout. Dinsdag hoorde hij het opnieuw van zijn vrouw. Dat raakt mij nog veel harder. Er wordt te veel geluld en mensen zijn niet eerlijk tegen me gaat hij verder. En benadrukt dat hij erg teleurgesteld is over de mensen op de vide. Het raakt me dat jullie slecht gesproken hebben over mij. Dat heb ik over jullie niet gedaan vervolgd hij. Madilia vertelt dat zij Baldr nooit zwart heeft gemaakt en zich vaak distantieert van discussies over hem. Wel heeft ze gezegd tegen anderen dat Baldr wel wat meer mag doen. Baldr vindt het op zijn beurt kwalijk dat zij niet naar hem is toegekomen als eerst. Ik vind het laf! Waarom gaan mensen achter je rug lullen? Hier ben ik niet van gediend eindigt hij boos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:04

    Ze staat weer keihard te liegen zolang die twee op de vide slapen is het alleen maar roddelen.Maar O wee als ze 4 stemmen krijgt dan is het huilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *