De bewoners uit Utopia hebben een ontspannen dans avond

De bewoners uit Utopia hebben een ontspannen dans avond

Afgelopen avond is rustig verlopen in Utopia. Dansleraar Dudley kwam weer langs in Utopia om de bewoners les te geven. Hij wordt door alle bewoners warm ontvangen en krijgt van iedereen een knuffel. Er wordt een beetje bijgepraat en daarna is het echt tijd om te gaan beginnen. Ik weet dat het een moeilijke en spannende tijd is maar het komende anderhalf uur vergeten we de spanningen en vergeten we onze vijanden begint Dudley zijn praatje. Ik ben hier voor de ontspanning en ik wil dat de heupjes losgaan gaat hij verder. Op het commando van Dudley geeft iedereen elkaar een dikke knuffel. Daarna zet hij een lekker muziekje op en ze beginnen met de eerste danspasjes. De bewoners maken twee rijen en telkens moeten de eerste twee door de haag lopen terwijl ze gekke moves maken. De bewoners liggen in een deuk en de wens van Dudley om de bewoners te laten ontspannen is nu al in vervulling gegaan. De gekke danspasjes gaan maar door en de bewoners hebben het duidelijk goed naar hun zin. Kortom de avond is ontspannen en gezellig verlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *