De bewoners uit Utopia krijgen een leuk bericht over de kippen die verhuisd zijn

De bewoners uit Utopia krijgen een leuk bericht over de kippen die verhuisd zijn

Wanneer Beau achter de computer zit komt er een mail binnen van stichting Abrona, die de kippen gisteren op hebben gehaald en voortaan voor hen zorgen. Om de bewoners te laten zien hoe het met hen gaat hebben ze een filmpje gemaakt. Beau roept haar mede bewoners bij elkaar en zodra de video geladen is roept Beau dat iedereen moet stoppen met kakelen zodat iedereen de video goed kan horen. In het filmpje is te zien dat de kippen zich goed voelen in hun nieuwe nest. Vooral Romy is erg opgelucht en vindt het fijn om te zien dat de kippen zo vrij kunnen rondscharrelen. Ik ben helemaal ontroerd merkt Romy op wanneer het filmpje is afgelopen. De bewoners zijn duidelijk gerustgesteld en erg blij om te zien dat de kippen zo goed worden ontvangen en behandeld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *