Ivan confronteert de tweeling, weten zij meer van het mysterieuze briefje?

Ivan confronteert de tweeling, weten zij meer van het mysterieuze briefje?

Ivan heeft een paar dagen geleden een mysterieus briefje gevonden op zijn bed, waarop stond dat Linda zijn dagboek heeft gezien en gelezen. De afzender is tot nu toe nog onbekend en Ivan besluit daarom aan Demi en Fay te vragen of zij meer weten. Hij begint zijn verhaal met te vertellen dat Utopia de laatste tijd, in zijn ogen nogal veranderd is. Vervolgens geeft hij de twee het briefje dat hij op zijn bed heeft gevonden en laat het ze lezen. Hij legt uit dat hij heeft gehoord dat Chipp eigenlijk nog plannen had om bepaalde dingen tegen hem te zeggen en hij vraagt zich af of de tweeling misschien weten of dit briefje van hem komt. Fay zegt dat het briefje niet afkomstig is van Chipp omdat het niet in zijn handschrift is geschreven. En voegt eraan toe dat ze een beetje geschrokken is van het briefje. Hoe kan het dat iemand het daar neerlegt vraagt ze zich af. Ook vraagt ze zich af of de boodschap die op het briefje staat de waarheid is. Ik ben er een beetje stil van gaat ze verder. Ivan is het hiermee eens en zegt dat hij niet zo goed wist en weet wat hij er mee aan moet. Ik probeer te begrijpen wat het motief is van iemand om dit neer te leggen legt hij de twee uit. Ook Fay en Demi begrijpen niet waarom iemand dit zou doen. Ik denk dat iemand me ergens voor probeert te behoeden gaat Ivan verder. Fay vraagt wat Ivan nu gaat doen om erachter te komen wie de afzender van het briefje was. Ivan antwoordt dat hij dat niet zo goed weet maar dat hij op zijn hoede blijft. Ik hou mijn ogen en oren open benadrukt hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 17:46

    Billy Madilia en Linda hebben staan boven aan het lijstje zo gemeen zijn ze en maar roepen wij stemmen eerlij ze weten niet eens wat het woordje eerlijk betekent De vide en Billy gaan over lijken let maar op het wordt nog erger dit is geen Utopia

  2. Ruud at 15:49

    Snap ivan het nu nog steeds niet madilia heeft het gedaan. ..om de tweeling in een kwaa licht te zetten voor haar valse vriendin linda.

  3. RINA at 15:46

    Ik weet bijna zeker dat de tweeling niks te maken hebben met het briefje aan Ivan ik zou niet raar opkijken als Billy, Madilia, of Linda zelf .hun gooiden wel heel snel de schuld op de tweeling zodat iedereen op hen gaat stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *