Mehmet vindt het heel raar dat José een winstuitkering kreeg voor al haar bestellingen

Mehmet vindt het heel raar dat José een winstuitkering kreeg voor al haar bestellingen

Als Mehmet Linda en Madilia buiten tegen komt, begint hij over het geld van José. Hij vindt het raar dat José gelijk de winstuitkering krijgt als ze een order krijgt van een schilderij. Terwijl het nog niet is aangekomen bij de klant en nog gemaakt moet worden. Dat vind ik een heel raar concept vervolgd hij verbaasd. Linda laat weten dat ze altijd al zo hebben gewerkt, bij alle producten van de webshop. En begrijpt wel dat Mehmet dit raar vindt maar dit nooit een probleem is geweest omdat er nog nooit iemand is geweest die zoveel orders kreeg als José. Daarom had José al eerder aangegeven dat ze geen orders wilde aannemen maar de andere bewoners gingen hier niet mee akkoord. Mehmet en Linda spreken vervolgens af om nog goed naar de openstaande orders van José te kijken. Mehmet wil daarbij ook dat voortaan de winstuitkering pas wordt gestort als een order is voltooid. Linda weet niet zeker of ze het voor de laatste maanden nog helemaal om moeten gooien. Daarbij benadrukt ze dat niemand zoveel orders als José had en daarom het bij de andere bewoners niet om zo’n hoge winstuitkering gaat als bij haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Leny at 00:35

  José heeft het prieeltje voor Baldr’s bruiloft betaald. Ze kocht bijna nooit iets voor zichzelf.
  Die accordeon was volgens mij het eerste dat ze voor zichzelf aanschafte.
  Ze zal nog gemist worden.
  Het ga je goed José. Mensen die een schilderij van je willen weten je vast wel te vinden dus over een inkomen hoef je je geen zorgen te maken.

 2. Henk at 19:57

  Hij vind zoveel raar,eikel hij had eruit moeten liggen,doet geen moer die judas en cemal dan,wat is die gozer dom,gaat hij tegen bill zeggen jij koopt vriendschap,hij kan het niet eens onderbouwen die mag er ook uit,samen met die strontschepper van hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *