Billy voelt zich niet gewenst in de groep, zo wil ze haar Utopia niet afsluiten

Billy voelt zich niet gewenst in de groep, zo wil ze haar Utopia niet afsluiten

Billy voelt dat zij de volgende is die naar huis zal gaan en dit zit haar helemaal niet lekker. Ik voel me niet chill hier nu. Ze proberen aardig tegen me te doen maar ik ben niet gek zegt ze tegen Madilia. En legt daarna uit dat ze zich niet gewenst voelt. Iedereen valt stil als ik eraan kom voegt ze eraan toe. Daarbij praat Romy volgens haar ook bijna niet meer met haar. Ik vind het niet leuk om zo mijn Utopia af te sluiten zucht ze. Madilia begrijpt dat Billy het niet leuk vindt en dat ze er stress van krijgt. Zijn de gevoelens die Billy heeft correct?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. chagija at 17:40

    Bil je echte vrienden zijn trots op je Je bent tenminste eerlijk Houd vol nog even en dan vlug uit die mierenhoop van bedrog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *