Beau en Romy vinden dat Baldr sinds zijn huwelijk positief veranderd is

Beau en Romy vinden dat Baldr sinds zijn huwelijk positief veranderd is

Baldr heeft vorige week zijn huwelijk gehad en het valt de bewoners op dat hij sindsdien een stuk vrolijker is. Ook Beau en Romy is dit niet onopgemerkt gebleven en bespreken dit afgelopen avond dan ook met elkaar. Ik vind echt dat hij veranderd is begint Romy tegen Beau. Beau is het hier op haar beurt helemaal met haar eens en vindt dat Baldr sinds vorige week positief is veranderd. Hij is veel opgewekter en meer in de groep voegt ze eraan toe. Misschien heeft hij een wake-up call gehad gaat ze verder. Romy vindt dat hij goed luistert en goed zijn taken oppakt die hij moet doen in de loods. Ben jij het met de dames eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *