Romy organiseert een spelletjesavond om de sfeer in Utopia te verbeteren

Romy organiseert een spelletjesavond om de sfeer in Utopia te verbeteren

Na het avondeten roepen Romy en Chipp de groep bij elkaar. De bewoners verzamelen zich op de banken, waar de beamer klaarstaat en de tekst lekker spelen geprojecteerd. Romy neemt, zodra iedereen zit het woord. Omdat er heftige dagen aankomen, wil ik even gezelligheid legt ze iedereen uit. Daarom heeft ze de hulp van Chipp ingeschakeld, die een spel heeft bedacht. We hebben lekker drankjes, dus ik zeg proost op een gezellige avond vervolgd Romy enthousiast. De bewoners joelen en de spelletjesavond kan beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 10:22

    Gezellig komen de utopianen dichter naar elkaar toe .
    Eigenlijk net zo als het hoort .
    Hebben ze ook geen kans om te roddelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *