De sfeer in Utopia daalde afgelopen avond door een paar verdwenen nootjes

De sfeer in Utopia daalde afgelopen avond door een paar verdwenen nootjes

De bewoners hebben een leuke avond achter de rug, tot Linda ontdekt dat er nootjes zijn gepakt uit de kist die voor gasten zijn. Wie heeft hiervan gegeten? vraagt ze verontwaardigd aan Madilia. Madilia antwoordt dat ze Baldr nootjes heeft zien eten. Meteen gaat Linda naar Baldr toe, maar hij laat weten dat hij zelf nootjes had. Vervolgens stapt Linda naar Ivan toe omdat ze een lege zak nootjes bij hem ziet liggen. Baldr heeft deze gepakt reageert Ivan een beetje afwezig. Linda laat weten dat Baldr zelf nog nootjes had. Hoor je me of niet? Dan zou het fijn zijn als je antwoordt vervolgd ze streng als Ivan zijn hoofd weer wegdraait. Geïrriteerd stampt ze naar de vide. Niet veel later loopt Ivan ook naar de vide om zijn excuses aan te bieden en te vragen wat er precies aan de hand is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 14:14

    Zou zo gaaf zijn als Linda maandag zal worden genomineerd liefst nog samen met Madilia, dan is het exit een van de twee zeuren en verschrikkelijke roddeltantes. Boos worden om een zak nootjes, wat een type zeg. Geen wonder dat die geen man heeft.

  2. M.Hoedemaekers at 11:43

    Naar huis naar huis met die Linda wat een zeur is dat toch , vreselijk en die is dan maatschappelijk werkster ? Als ze haar gevolgd hebben kunnen ze haar toch niet meer serieus nemen komt toch nooit meer aan de bak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *