Beau voelt afstand tussen Madilia, Linda en haar en snapt niet waar dit vandaan komt

Beau voelt afstand tussen Madilia, Linda en haar en snapt niet waar dit vandaan komt

Linda en Madilia irriteren zich sinds de nominaties aan het gedrag van Beau en overleggen dit met elkaar. Afgelopen avond moest een leuke avond worden, omdat Romy en Chipp een spelletjesavond hadden georganiseerd maar dit verliep niet helemaal zoals gepland. Beau voelt afstand tussen Madilia, Linda en haar en snapt niet waar dit vandaan komt. Beau zoekt Baldr op om haar hart te luchten. Ze had namelijk het gevoel dat Mehmet, Madilia en Linda haar tijdens het spel belachelijk maakten. Moet ik hier iets mee doen vraagt Beau aan Baldr. Baldr geeft aan dat Beau bij zichzelf moet blijven en wanneer zij hiermee in haar maag zit het moet vragen aan de twee dames. Fluisteren in gezelschap heb ik een hekel aan gaat hij verder. Maar het is aan jou of je hiermee iets gaat doen benadrukt hij. Beau besluit morgen met Madilia en Linda te gaan praten om duidelijkheid te krijgen. Dit lijkt Baldr inderdaad een slim plan. Want het wordt alleen maar erger eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 12:02

    Die twee doen niet anders dan roddelen Linda en kakmadam zo zijn ze weer close en en even daarna hebbenze weer mot .Dus Beau vertrouw ze niet en wordt eens wat harder tegen ze .Die twee zullennooit veranderen ikke ikke en nogeens ikke die twee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *