Ivan geeft een briefing voor het naderende boksgala

Ivan geeft een briefing voor het naderende boksgala

Het moment dat Ivan het opneemt tegen Ruud is bijna daar, zaterdag is het boksgala. En daarom besluit Ivan op deze nieuwe dag alvast een briefing te doen met de gehele groep. Het is bijna zover en ik ben er bijna vanaf begint Ivan glimlachend. Bij het organiseren van dit evenement is veel bij komen kijken vertelt hij de groep. Ivan heeft de groep het draaiboek uitgedeeld en loopt alle punten even langs. Iets wat hij wel jammer vindt, is dat de ring pas om 16:00 uur wordt geleverd morgen. Naar zijn mening is dat iets aan de late kant maar eerder is helaas niet mogelijk. Wat wel heel tof is, is dat Kevin Rekoert met dansgroep Divergent een optreden zal verzorgen tijdens de afterparty. Wat Ivan ook vertelt, is dat er extra kosten zijn bijgekomen, onder andere om de bar uit te bouwen. Dit levert een paar moeilijke blikken op van de bewoners. Naast het spectaculaire gevecht tussen Ivan en Ruud zullen ook Beau en Romy in de ring stappen voor een duel. Morgen vanaf 19:00 uur komen we erachter wie er wint.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *