Als Romy verliest tijdens het boksgala gaat Bas naar huis

Als Romy verliest tijdens het boksgala gaat Bas naar huis

Morgen vindt de Fight Night plaats, waarbij Ivan en Ruud het tegen elkaar op zullen nemen in de boksring. Maar niet alleen Ivan en Ruud zullen de ring betreden, ook Romy en Beau gaan het tegen elkaar opnemen. De dames gaan elkaar te lijf tijdens een echte worstelwedstrijd en ze trekken daarvoor alles uit de kast. Al een paar dagen zijn ze volop aan het trainen met Baldr in de gym en ze lijken helemaal klaar te zijn voor morgen. Bas die Romy coacht met worstelen, heeft alle vertrouwen in zijn leerling en laat dat duidelijk merken. Als Romy verliest, zal ik Utopia verlaten zegt hij zelfverzekerd tegen Baldr en Beau. Beau gelooft daar helemaal niks van, maar lachend laat Bas weten dat het echt zo is. Als Romy verliest, ga ik naar huis roept hij hard door de loods. En ik ga mee voegt Romy er lachend aan toe. Tuurlijk is dat niet zo spreekt Ivan hen zegen. Nee natuurlijk niet maar we willen wel even laten weten hoe zelfverzekerd we zijn antwoordt Romy hem. Wie van de dames zal er morgen winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *