Beau heeft het gevoel dat ze in de gaten wordt gehouden door Linda en Madilia

Beau heeft het gevoel dat ze in de gaten wordt gehouden door Linda en Madilia

Als Beau, Demi en Fay zitten te kletsen in het huisje van Beau komen Madilia en Linda ter sprake. Beau vertelt de tweeling dat ze het idee heeft dat de twee haar de hele tijd in de gaten houden. En voegt eraan toe dat ze een gesprek met hen heeft gehad over of Beau mannelijke aandacht mist. En dat was een leuk gesprek en ik dacht dat het uitgesproken was legt ze verder uit. Maar toen ik Ivan aan het masseren was omdat hij last had en dat nodig had voor de bokswedstrijd zag ik ze een beetje raar naar elkaar kijken gaat ze verder. Beau gaat verder en vertelt dat ze gisteren op de bank ging zitten, waarna Mehmet zijn benen op haar schoot legde. Ook toen meende ze een blikwisseling tussen Madilia en Linda op te merken en dat zit haar niet lekker. Misschien heb ik het mis, maar ik vind het vreemd vervolgd ze. Zitten we op de middelbare school of zo vraagt ze zich vervolgens hardop af. Demi en Fay vinden het heel raar dat Madilia en Linda zich zo bezighouden met het gedrag van Beau. Heel kinderachtig is het benadrukt Demi. Beau reageert dat ze het moeilijk vindt om te zien en dat ze er gisteren heel teleurgesteld over was. Maar probeert positief te blijven. Ik weet hoe het zit en dat is het belangrijkst besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *