Beau, Demi, Romy en Fay vinden het vreemd dat er nog meer kosten zijn voor het boksgala

Beau, Demi, Romy en Fay vinden het vreemd dat er nog meer kosten zijn voor het boksgala

Morgen staat het boksgala op het programma, een evenement georganiseerd door Ivan. Vandaag tijdens de briefing heeft hij al aangegeven dat er nog wat extra kosten bijkomen. Dit omdat de bar moet worden uitgebreid. In het huisje van Beau bespreken Romy, Beau, Demi en Fay wat zij hiervan vinden. We houden steeds minder winst over zegt Fay. En vindt het apart dat er allemaal extra kosten bijkomen, terwijl Ivan hier bij anderen altijd heel erg op let. Als anderen dit zo doen dan is de loods te klein maar nu kan het ineens voegt ze eraan toe. Ook Beau vindt het vreemd dat er kosten bijkomen. Het is al duur genoeg benadrukt ze. Het viertal praat nog even verder over de kwestie, maar besluit uiteindelijk dat ze er weinig aan kunnen veranderen. Ze zoeken het maar uit eindigt Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. kaatje at 15:48

  tja, de keizer heeft het voor het zeggen en niemand zegt er iets van. Die engerd is er alleen voor zichzelf, niks geen utopia voor ons alles
  n.

 2. Heidy at 14:22

  En wederom durft niemand tegen die griezel van een Ivan in te gaan!! Als het andersom is en iemand anders heeft het lef om het duurder te laten uitvallen, is het huis te klein. Want dan is meneer Ivan over zijn toeren. Nu moet iedereen het maar goedkeuren, te achterlijk voor woorden.

   • Heidy at 22:11

    hoe bedoel je beschuldigen? Het is toch zo, alles wat hij zegt daar durft niemand tegenin te gaan. Wat ik me afvraag waar betaald hij de trainers van eigenlijk, want Ivan verdient geen geld ergens mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *