Demi, Fay, Romy en Beau bespreken de finale van Utopia

Demi, Fay, Romy en Beau bespreken de finale van Utopia

Nu er elke week genomineerd en geëlimineerd moet worden, is er weinig anders waar de bewoners nog over praten. In het huisje van Beau wordt er door de tweeling, Romy en Beau ook nog volop over nagedacht. Fay verwacht dat op basis van de afgelopen nominatie, Billy en Baldr grote kans maken om in de gevarenzone te komen. Romy denkt op haar beurt dat ook René niet veilig is. Al snel vragen de dames zich af wat ze zouden doen als er twee mensen van hen in de gevarenzone zouden zitten. Daar heb ik nog helemaal niet over nagedacht zegt Romy geschrokken. Demi heeft daar een simpele oplossing voor. Dan zorgen we toch met zijn vieren in de finale komen? vervolgd ze lachend. Een bitches finale roept ze enthousiast uit. Het viertal ziet Demi haar plan helemaal zitten. Maandag Chipp eruit en de week daarop Cemal besluit Beau lachend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. chagija at 15:56

    Nou mocht romy winnen kan ze gelijk enkele duizend euro afbetalen van de schuld aan de bv die ze heeft en dit toen afgesproken heeft met jessie omdat ze de ene na de andere hobby had. Maar ja daar hoor je mevrouw liegebeest niet meer over En jaloezie wie is er jaloers is zij nu ook in één keer een kunstenaar net als Billy, sorry hoor maar daar kan ze echt niet aan tippen. Wel met liegen staat ze bovenaan tegen iedereen om andere maar een slechte naam te bezorgen. ijk maar naar jezelf Romy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *