Beau haalt verhaal bij Madilia en Linda over hoe zij naar haar kijken

Beau haalt verhaal bij Madilia en Linda over hoe zij naar haar kijken

Nadat Beau haar hart heeft gelucht bij Demi en Fay over hoe Linda en Madilia naar haar kijken, besluit ze haar gevoel te delen met Madilia en Linda zelf. We hebben natuurlijk laatst een gesprekje gehad en ik kreeg een beetje een idee dat jullie er wat van vonden toen ik Ivan masseerde begint Beau haar verhaal. Volgens mij hadden jullie een onderonsje. Ik ben niet blind en ik voel wel dat jullie daar wat van vinden en het niet tegen me zeggen gaat ze verder. Volgens Linda is het de keuze van Beau en Ivan. Wie zijn wij dan om iets te vinden? legt ze verder uit. Beau zegt daarna dat ze wel degelijk dacht dat de dames er een mening over hadden. Dit omdat ze naar elkaar seinden. Dat voelde ik benadrukt ze. En dat voelt heel vervelend. En volgens mij gebeurde het gisteren weer vervolgd ze. Linda en Madilia, die bezig zijn met knippen en plastificeren, ontkennen dat er gisteren iets aan de hand was terwijl ze doorgaan waar ze mee bezig zijn  Beau wil echter wel haar punt duidelijk maken. Ik heb jullie hoog zitten en dit doet dan wel pijn zegt ze tegen het tweetal. Daarom wil ik het wel even uitspreken. Madilia antwoordt dat ze het fijn vindt dat Beau er iets van zegt en dat ze er iets mee gaat doen. Het is niet de bedoeling om jou je zo te laten voelen besluit Linda het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Heidy at 22:16

  Wat een verschrikkelijk schijnheilige, gemene vrouwen zijn die twee zeg. Wees dan ook gewoon eerlijk tegen Beau en zeg hoe jaloers jullie zijn op haar. Want volgens mij is dat het enige, ze kunnen niet hebben dat zowat iedere man naar Beau kijkt. Ik hoop echt dat Linda maandag zal worden genomineerd en er dinsdag lekker uitvliegt.

 2. Evelienwassink at 20:45

  Als ze dit als Utopia stopt terug zien , gaan ze zich vast schamen over al dat geroddel.
  Dat vind ik heel vervelend en dan druk ik het zachtjes uit.
  Linda en Madilia kunnen er wat van.

 3. kaatje at 15:54

  Wat een nare meiden, wees eerlijk en geef eerlijk toe, dat jullie Beau wel in de gaten houden en heel veel over haar roddelen. Moet je die rotkoppen zien. Nu Madi ook weer, weer aan de wenkbrouwen, heeft ze nik s anders te don. Natuurlijk niet, alleen maar make-uppen

 4. chagija at 15:50

  Beau geeft zelf verkeerde signalen af naar iedereen Gewoon handjes in je eigen zakken houden. dit is niet leuk voor Johan om hier naar te kijken

 5. M.Hoedemaekers at 15:10

  Bah wat een schijnheilige tantes en maar roddelen en als er naar gevraagd wordt doen en weten ze van niks. ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *