Romy maakt zich zorgen om de drankvoorraad van het boksgala

Romy maakt zich zorgen om de drankvoorraad van het boksgala

René heeft al een tijdje de verantwoordelijkheid over de bar en Romy heeft al bij meerdere evenementen het idee gehad dat er niet genoeg was ingekocht. Ook vandaag maakt zij zich zorgen over de drankvoorraad voor het evenement van morgen, het boksgala. Als ze met Mehmet aan het opruimen is in de bar, bespreekt ze haar zorgen. Mehmet snapt wat ze bedoelt. Hij zegt altijd dat het genoeg is maar met alles wat er nog aan zit te komen kunnen we makkelijk meer inslaan reageert Mehmet. Tegen Billy zegt Romy dat ze het niet vindt kunnen om nee te verkopen aan betalende klanten. Ook Billy begrijpt niet waarom er niet meer wordt ingekocht. Er komen nog zoveel evenementen aan, het kan makkelijk eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *