René blijft bij zijn strategie voor de naderende nominaties

René blijft bij zijn strategie voor de naderende nominaties

Een nieuwe dag is alweer even aan de gang. Over twee dagen is het weer tijd voor de nominaties en daarom wordt er volop over gesproken. René en Cemal bespreken in de keuken hoe zij erover denken. René heeft eerder laten weten dat hij Linda weg wil stemmen en vandaag laat hij aan Cemal weten dat hij bij zijn keuze blijft. Voor mij is dat target numero uno benadrukt hij stellig. En legt uit dat ze veel fouten heeft gemaakt en erg sneaky is. Ik wil met echt leuke mensen over blijven voegt hij eraan toe. De twee vinden het hartstikke spannend en zijn benieuwd wat er gaat gebeuren. René heeft de afgelopen dagen ziek op bed gelegen en heeft dus veel tijd gehad om na te denken over verschillende scenario’s. Hij vertelt aan Cemal hoe hij erover denkt, die hem aandachtig aanhoort.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Mildred at 13:42

    René heeft gelijk Iinda is vals, ze is maatschappelijk werker, hoe wil ze straks haar beroep uitoefenen, ze is vals en roddel heel erg. Een huile balk eerste klas jaloerse kreng en Malidia ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *