Linda en Madilia organiseren een chill avond voor Ivan

Linda en Madilia organiseren een chill avond voor Ivan

De dag van Ivan komt steeds dichterbij. Hij zal het tijdens het boksgala opnemen tegen Ruud, iets waar hij al wekenlang voor traint. De bewoners proberen Ivan op allemaal verschillende manieren te ondersteunen. Nadat ze alles hebben klaargezet in de tent, besluiten Linda en Madilia een chill avondje voor hem te organiseren. Ze laten het bad vol lopen en leggen wat fruit en drinken voor Ivan klaar. De twee hebben ook sushi voor hun mede bewoner besteld, zodat ze dat later op de vide kunnen opeten. Als het bad klaarstaat, proberen Linda en Madilia Ivan mee te nemen naar de badkamer. Dit lukt alleen niet helemaal, aangezien Ivan nog druk bezig is met dingen regelen voor morgenavond. Uiteindelijk lukt het de twee eindelijk om Ivan naar de badkamer te krijgen. Lekker hoor zegt Ivan blij, terwijl hij in het bad gaat liggen. Tijd om te relaxen!

En er wordt nog meer gerelaxt, nadat Beau met de tweeling heeft gepraat, laat ze de twee alleen met Chipp in het kasteel. De drie hebben namelijk een gezellige avond op de planning. Ze gaan gourmetten. Alle hapjes en drankjes staan al klaar, als de stroom plotseling uitvalt. Nee schreeuwen ze alle drie uit. Al snel is het probleem al weer verholpen en kunnen ze eten. Ondertussen kletsen ze gezellig over van alles en nog wat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *