Beau doet verslag over haar eerdere confrontatie met Madilia en Linda

Beau doet verslag over haar eerdere confrontatie met Madilia en Linda

Gisteren heeft Beau haar hart gelucht bij Demi en Fay. Beau heeft namelijk het idee dat Linda en Madilia haar nauwlettend in de gaten houden en elke keer blikken met elkaar uitwisselen als Beau met een Utopiaanse man in contact is. Niet veel later heeft Beau de twee hierop aangesproken. En afgelopen avond doet ze verslag bij de tweeling. Ik heb gezegd dat ik het niet prettig vind begint Beau. Ik snap niet dat ze zo doen nadat we zo’n goed gesprek hebben gehad gaat ze verder. Demi en Fay hangen aan haar lippen terwijl Beau vertelt hoe Linda en Madilia hierop reageerden. Ze kwamen met een onzinverhaal gaat Beau verder. Maar eigenlijk zeiden ze vrij weinig en dat zegt voor mij wel genoeg gaat ze verder. Ook vertelt Beau dat de twee later hun excuses hebben aangeboden. Dus ze wisten wel dat ze fout zaten benadrukt ze. Fay begrijpt niet waarom Linda en Madilia zich zo gedragen. Maar het is goed nu merkt Beau op. Je weet in ieder geval genoeg reageert Fay. Ik vind het gewoon triest voegt Demi eraan toe. De twee vinden het in ieder geval goed dat Beau haar frustraties heeft uitgesproken

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *