Baldr vindt het niet fijn dat Ivan als leider van Utopia wordt gezien

Baldr vindt het niet fijn dat Ivan als leider van Utopia wordt gezien

Baldr en Cemal staan afgelopen avond met z’n tweeën in de luifel om het een en ander voor te bereiden voor het boksgala. Terwijl de twee druk bezig zijn met het bakken van friet hebben ze het over hun mede bewoners en de nominaties. Baldr is bij de afgelopen nominatieronde in de gevarenzone beland en hoopt dat dit deze keer niet het geval is. Maar als het wel zo is dan heb ik in ieder geval mijn doelen behaald voegt hij eraan toe. Daarna komt Ivan ter sprake. Baldr vindt het niet fijn dat Ivan als leider van Utopia wordt gezien. Ik weiger om te doen wat hij zegt benadrukt hij  verder. Maar ik zie dat sommige mensen gewoon naar hem toe gaan om te vragen of ze iets mogen doen, dat is belachelijk vervolgd hij. Cemal begrijpt wat hij bedoelt maar zegt zich weinig aan te trekken van Ivan. Ik doe mijn eigen ding hier en ben het met niemand helemaal eens legt hij uit. De twee mannen bespreken vervolgens wie zij denken dat er naar huis gaat aankomende week. Ik heb jou en René het liefst zo lang mogelijk bij me merkt Cemal op. Baldr vertelt dat hij het Cemal gunt om te winnen. Daar ben ik blij mee rondt Cemal af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *