Beau en Romy zijn klaar voor de worstelwedstrijd

Beau en Romy zijn klaar voor de worstelwedstrijd

Morgen wordt het een bijzondere avond voor de bewoners. Het boksgala zal plaatsvinden waarbij Ruud en Ivan het tegen elkaar opnemen. Ook Romy en Beau zullen als tegenstanders de boksring instappen, maar de twee houden het bij worstelen. Afgelopen avond heeft Beau een verrassing voor Romy en enthousiast neemt ze haar mee naar haar huisje. Als de deur opengaat ziet Romy twee boksjassen hangen met bijhorende pakjes. Romy gilt het uit van plezier. Vol bewondering bekijkt ze haar pakje met legerprint. De twee doen vervolgens de pakjes aan en besluiten het aan de andere bewoners in de loods te laten zien. Er wordt enthousiast op de worstel outfits van de twee dames gereageerd en vol energie rennen Beau en Romy naar de tent. Ze klimmen de boksring in waar ze elkaar op een vriendschappelijke manier te lijf gaan. Wie van hen zal er uiteindelijk winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *