Ivan vertrouwt René niet en besteld extra drank

Ivan vertrouwt René niet en besteld extra drank

Romy en Ivan denken dat er te weinig drank is ingekocht door René voor het boksgala wat morgen al is. De twee hebben daarom verhaal gehaald bij René, maar hij gaf niet toe. Volgens hem is er genoeg drank. Na dit gesprek besluit Ivan het heft in eigen handen te nemen. Hij pakt de telefoon en belt om wat extra drank te bestellen voor morgen. Romy staat hier helemaal achter en merkt op dat als er iets over blijft ze dit voor een volgend evenement kunnen gebruiken. Ook spreekt Ivan af dat hij in het vervolg grotere bestellingen zal plaatsen, mits dit aan het einde van mei, als er iets over blijft teruggestuurd mag worden. De meneer aan de telefoon stemt hier mee in. Tevreden hangt Ivan op. De zorgen omtrent de drank zijn verdwenen en hij kan zich volop richten op morgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *