Romy is helemaal klaar met het gezeik over de drankvoorraad

Romy is helemaal klaar met het gezeik over de drankvoorraad

Morgen vindt het boksgala plaats en Romy is bang dat er door René te weinig drank is ingekocht. Samen met Ivan besluit ze verhaal te gaan halen bij René die nog altijd ziek op bed ligt. Volgens René is er wel genoeg besteld en heeft hij de bestelling een aantal weken geleden ook doorgenomen met Ivan, die het destijds genoeg vond. Romy probeert hem ervan te overtuigen dat ze beter wat over kunnen houden, dan dat ze tekortkomen. Ik heb een jaar lang te weinig drank gehad verdedigt René zichzelf. Maar Romy vindt dat geen argument. Ik ben er klaar mee René, het is elke keer hetzelfde gezeik vervolgd ze boos, waarna ze zijn huisje uitloopt. Laten we maar hopen dat alles goed gaat komen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *